上海场馆 Tag Archive

rhuheiyz

Wiklands Backe / Sandell Sandberg

first_imgArchDaily CopyAbout this officeSandell SandbergOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesKivikHousesSwedenPublished on November 12, 2013Cite: “Wiklands Backe / Sandell Sandberg” 12 Nov 2013. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogPartitionsSkyfoldChoosing the Skyfold Wall for Your SpaceGlass3MGlass Finish – FASARA™ GeometricShower ColumnshansgroheShoulder ShowersPanels / Prefabricated AssembliesMorin Corp.Metal Wall Systems – ExposedStonesCosentinoSurfaces – Dekton® Stonika SeriesConcrete FloorsSikaIndustrial Floor CoatingsHanging LampsLouis PoulsenPendant Lights – KeglenDoorsSky-FrameInsulated Sliding Doors – Sky-Frame SlopeThermalSchöckMinimizing Thermal Bridges in BalconiesWindowspanoramah!®ah! Ultra MinimalistEnclosures / Double Skin FacadesAlucoilStructural Honeycomb Panels – LarcoreWork ChairsDynamobelWork Chair – SLAT 16More products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/447058/wiklands-backe-sandell-sandberg Clipboard ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/447058/wiklands-backe-sandell-sandberg Clipboard Architects: Sandell Sandberg Year Completion year of this architecture project Sweden Save this picture!© Skeppsholmen Sotheby’s International Realty+ 19 Share Wiklands Backe / Sandell SandbergSave this projectSaveWiklands Backe / Sandell Sandberg “COPY” Projectscenter_img Houses CopyHouses•Kivik, Sweden “COPY” Wiklands Backe / Sandell Sandberg Year:  Photographs 2013 Photographs:  Skeppsholmen Sotheby’s International RealtySave this picture!© Skeppsholmen Sotheby’s International RealtyText description provided by the architects. In the coastal village of Kivik we were commissioned to design 12 houses. The building permission was strict and only allowed a roof angle of 45 degrees. To create an interesting spacial experience we divided the houses in different units, the high ceiling makes the interior rather unique although it’s traditional shape.Save this picture!© Skeppsholmen Sotheby’s International RealtyThroughthis division ofthe house, the exteriorscale is taken downandeach volume is perceived as individualhouses,thiscreatesa niceconnection to theold town of Kivikwith small houses and narrowalleys.Save this picture!SectionProject gallerySee allShow lessEstar House / REC ArquitecturaSelected ProjectsLa Petite Brioche / Binomio EstudioSelected Projects Sharelast_img read more

Read More